Canteen mornings

How most mornings are spent here. Sunny mornings with good coffee, good food and great company. Canteen is one of our favourites for a relaxed but really good breakfast or lunch. The atmosphere is amazing, they play great music and the people are lovely.  I normally get Deal #1 with fried eggs, chilli beans and a long black  coffee, but the hotcakes and french toast are amazing too, along with just about everything else haha. For lunch try the noodle salad or veggie burger – both are👌🏻. I’m definitely taking you here when you come Ellie!

Hope you’re having a great day! It’s rainy and grey here today so I’m spending the day  doing tedious stuff like tidying and picking up laudry… Speak soon x

NEW FEATURE: Norwegian Translation
/Slik ser de flest morgener ut her nede. Vakre soloppganger, god kaffe, bra mat og fint selskap. Canteen er en av våre favorittplasser for frokost og brunch. Her er det super avslappet stemning, bra musikk i bakgrunnen og utrolig hyggelige folk. De har hotcakes (pannekaker), french toast og bagels som er utrolig gode men min favoritt er Deal #1. Der får man fruktsalat, egg, chillibønner og en digg sort kaffe. Akkurat det en trenger for en bra start på dagen! Er du her for lunsj, bør du prøve vegetarburgeren eller noodlesalaten. Skal definitivt ta med Ellie hit når hun kommer 🙂

Håper alle har en super dag! Her regner det i dag så blir en “fikse og ordne” dag på meg. Litt klesvask og rydding, og kanskje litt mer blogging 😉  

Emilie x 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.